Kontakt Oss

Kom i kontakt med oss!

  1. Informasjonen Vi Samler.

  (a) Vår tjeneste: Det kan være at vi samler personlig identifiserende informasjon om deg, som det fulle navnet ditt og e-post adressen du skriver inn i kontaktskjemaet. Denne informasjonen blir brukt til å holde kontakt med deg. Du kan sende forespørsel om sletting av informasjonen din i våre systemer når som helst.

  2. Hvordan Vi Bruker Informasjonen Din.
  Vi bruker informasjonen du sender med kontaktskjemaet til videre dialog med deg som kunde. Informasjonen blir ikke brukt for sending av reklame, samt andre markedsførings materiale.

  3. Hvordan Vi Deler Informasjonen Din.
  (a) Personlig identifiserende informasjon: Lislerud AS vil ikke sende identifiserende informasjon til tredje-parts nettsider eller tjenester. Det hender at vi lagrer informasjonen din utenfor direkte kontroll av Lislerud AS (for eksempel, serverene eller databaser som befinner seg hos våre server leverandører). Alt av personlig informasjon vil bli tatt vare på til forespørsel av sletting er foretatt og godkjent av deg.

  (b) Ikke-Personlig Identifiserende Informasjon: Det kan være at vi deler informasjon som ikke identifiserer deg som person (som anonym databruk, link-henvisninger/exit sider og URL-er, platform type, telling av museklikk, osv.) med tjenester (utvidelser vi utnytter på nettsiden) som ønsker å lære mer om bruks-mønsteret for enkelte Lislerud AS nettside-tjenester. Denne type informasjon kan ikke bli sporet tilbake til deg, og kan ikke bli brukt til å identifisere deg.

  4. Lagring og Prosessering.
  Informasjonen vi lagrer blir prosessert i Norge/EU. Vi sender ikke identifiserende informasjon lagret om deg til andre distributører, tjenester eller fasiliteter.

  5. Hvordan Vi Beskytter Informasjonen Din.
  Vi tar sikkerhet på alvor, men vi kan ikke vise garanti på noe informasjon du sender til Lislerud AS eller garantere at informasjonen din ikke blir sett, vist, endret eller ødelagt ved brudd av våre standard fysiske, tekniske eller ledelsesmessig beskyttelse. Når du skriver inn sensitiv informasjon (for eksempel navnet ditt og e-post adressen din) blir dette kryptert over Secure Socket Layer (SSL). Ingen metode av overføring over Internettet eller metode for elektronisk lagring, er 100% sikkert, dessverre. Derfor, kan vi ikke garantere absolutt sikkerhet. Hvis du har spørsmål om sikkerheten på nettsiden vår, så kan du kontakte oss på lislerud [at] lislerud [dot] no.

  6. Angående GDPR.
  Lislerud AS er i overensstemmelse med EU Data Protection Directive 95/46/EC rammeverket som er satt fremover av det Europeiske Union angående samling, bruk og bevaring av personlig data fra Europeiske Union medlemmer og Sveits. Lislerud AS er sertifisert at det overholder kravene av varsling, valg, videreoverføring, sikkerhet, dataintegritet, tilgang og håndhevelse.

  Jeg samtykker til vilkårene skrevet i boksen over. *

  Kontaktinformasjon
  E-post:
  lg@lislerud.no

  Tlf:
  973 24 468
  Besøk oss
  Bjørnstadmyra 12, 1712 Grålum
  Sosiale Medier
  Facebook